| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI |
| . 1 . 2 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| skch@piotrskarga.pl
|
Posted: 24 Kwi 2006 19:31:56 Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. Księdza Piotra Skargi w ramach akcji protestacyjnej przeciwko zaplanowanemu na ************************ --- 28 KWIETNIA 2006 --- ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ marszowi homoseksualistów ulicami Krakowa, SKCh im. Ks. Piotra Skargi rozkleiło na słupach i tablicach ogłoszeniowych w całym mieście ponad 1000 plakatów: "STOP promocji homoseksualizmu!, STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". Plakaty wzywają do powstrzymania nachalnej promocji grzechu sodomii i gomorii pod Wawelem, staropolskim miastem wolnym od grzechów zachodu, czystym modlitwą i wiarą, poprzez obywatelską akcję protestacyjną skierowaną do Prezydenta Miasta, który może zakazać tej kolejnej już kompromitacji Krakowa pod pretekstem homoseksualnej prowokacji. Czy chcesz, aby grzech z którego słynęła Sodoma i Gomora stał się wizytówką królewskiego bezgrzesznego miasta Krakowa? Czy chcesz, aby mieszkańcy Krakowa byli narażeni na nachalną manifestację homoseksualizmu? Czy chesz aby Benedykt XVI swoją stopę postawił w mieście zbrykanym Sodomią i Gomorią? Ustawa o zgromadzeniach publicznych dopuszcza możliwość zakazu plugawych demonstracji ze względu na zagrożenie dla moralności publicznej. Masz prawo i chrześcijański obowiązek domagać się od Prezydenta Krakowa, aby nie dopuścił do prowokacji homoseksualizmu na ulicach naszego wawelskiego grodu! - brzmi protest ludzi wiary i czystości. Na początku kwietnia do ponad 20 tys. bogobojnych mieszkańców Małopolski Stowarzyszenie wysłało również listy zachęcające do przesyłania kartek z protestami na ręce Prezydenta Miasta. Na skutek tego do sekretariatu prezydenta Jacka Majchrowskiego napływa za pośrednictwem poczty tysiące protestów od osób domagających się podjęcia działań uniemożliwiających prowokację brudnych, dewiacyjnych i demoralizujących zachowań lobby Agory. Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. Księdza Piotra Skargi prosi o poinformowanie wszystkich chrześcijan o akcji i wysyłanie jeszcze wiekszej ilości protestów do Prezydenta Krakowa! Połączmy się w trosce o Kraków i modlitwie przeciwko Sodomii i Gomorii! 30-039 Kraków, Ul. Józefitów 9/4 tel.: (012) 423 44 23 fax: (012) 632 72 74 |
| GAN
|
Posted: 24 Kwi 2006 19:58:46 J DEFLORACJI". Plakaty wzywają do powstrzymania nachalnej promocji grzechu sodomii i gomorii pod Wawelem, wiem co to sodomia ale co to ta gomoria? czy to przyjemne? |
| sov.
|
Posted: 24 Kwi 2006 20:20:27 Pytam powaznie: czy czasami nie chodziło w Biblii o grzech niegościnności? Plakaty wzywają do powstrzymania nachalnej promocji grzechu
sodomii i gomorii |
| mIrO
|
Posted: 24 Kwi 2006 20:38:20 ROTFL, strach sie bac. Tylko na powrot swietej inkwizycji i stosow jeszcze czekac, skoro takie hasla puszczacie. Oni chca byc chwytni w jedna strone, a wy w druga. Normalnie "Ulice jak stygmaty" Grabaża na mysl sie nasuwaja. |
| boogie
|
Posted: 24 Kwi 2006 20:39:44 lol na maxa ;) "sodomia" jest całkiem całkiem :))))) |
| PanSum
|
Posted: 25 Kwi 2006 12:32:15 lol na maxa ;)
"sodomia" jest całkiem całkiem :))))) :p ja nie będę próbował |
| esos | chlanie.net
|
Posted: 25 Kwi 2006 13:08:35 lol na maxa ;)
"sodomia" jest całkiem całkiem :))))) :p ja nie będę próbował dlaczego nie?: WPROWADZIC KOZE! :D pzdrf esos |
| jazg
|
Posted: 25 Kwi 2006 15:58:02 : "STOP promocji homoseksualizmu!, : STOP DEWIACJI, : STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". : Połączmy się w trosce o Kraków i modlitwie : przeciwko Sodomii i Gomorii! Ktoś sobie robi cyrk i podpina pod prawdziwą akcję. http://piotrskarga.pl/a071.php3 |
| Ghost
|
Posted: 26 Kwi 2006 08:49:59 : "STOP promocji homoseksualizmu!,
: STOP DEWIACJI, : STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". : Połączmy się w trosce o Kraków i modlitwie
: przeciwko Sodomii i Gomorii! Ktoś sobie robi cyrk i podpina pod prawdziwą akcję.
Pewnikiem jakis sodomita. http://piotrskarga.pl/a071.php3
|
| K. W.
|
Posted: 29 Kwi 2006 03:33:18 Ja proponuje Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej, przeobrazić w Policję- pod wezwaniem-Świętego-Krzyża, aby utrzymywać miasto Kraków w moralnej czystości, a odstępców homo krzyżować, zamiast pałować (gdyż widok pałki odstępcy mają na codzień). Proponuje w tym celu sięgnąć po ciężkie, metalowe łancuchy i używać ich pod przykrywką rożanca. Dobrym rozwiązaniem bylby też sprężynowy krzyż z poświęconym ostrzem (coś na wzór noża sprężynowego). Zakończyć kwasem święconym. A gdy pod ręką brak rożańca, krzyża sprężynowego, czy kwasu świetnie spisze się Moherowy medalion, ktorego potarcie wzywa najbliższą dewotę = |
| skch@piotrskarga.pl
|
Posted: 24 Kwi 2006 19:34:46 Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. Księdza Piotra Skargi w ramach akcji protestacyjnej przeciwko zaplanowanemu na ************************ --- 28 KWIETNIA 2006 --- ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ marszowi homoseksualistów ulicami Krakowa, SKCh im. Ks. Piotra Skargi rozkleiło na słupach i tablicach ogłoszeniowych w całym mieście ponad 1000 plakatów: "STOP promocji homoseksualizmu!, STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". Plakaty wzywają do powstrzymania nachalnej promocji grzechu sodomii i gomorii pod Wawelem, staropolskim miastem wolnym od grzechów zachodu, czystym modlitwą i wiarą, poprzez obywatelską akcję protestacyjną skierowaną do Prezydenta Miasta, który może zakazać tej kolejnej już kompromitacji Krakowa pod pretekstem homoseksualnej prowokacji. Czy chcesz, aby grzech z którego słynęła Sodoma i Gomora stał się wizytówką królewskiego bezgrzesznego miasta Krakowa? Czy chcesz, aby mieszkańcy Krakowa byli narażeni na nachalną manifestację homoseksualizmu? Czy chesz aby Benedykt XVI swoją stopę postawił w mieście zbrykanym Sodomią i Gomorią? Ustawa o zgromadzeniach publicznych dopuszcza możliwość zakazu plugawych demonstracji ze względu na zagrożenie dla moralności publicznej. Masz prawo i chrześcijański obowiązek domagać się od Prezydenta Krakowa, aby nie dopuścił do prowokacji homoseksualizmu na ulicach naszego wawelskiego grodu! - brzmi protest ludzi wiary i czystości. Na początku kwietnia do ponad 20 tys. bogobojnych mieszkańców Małopolski Stowarzyszenie wysłało również listy zachęcające do przesyłania kartek z protestami na ręce Prezydenta Miasta. Na skutek tego do sekretariatu prezydenta Jacka Majchrowskiego napływa za pośrednictwem poczty tysiące protestów od osób domagających się podjęcia działań uniemożliwiających prowokację brudnych, dewiacyjnych i demoralizujących zachowań lobby Agory. Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. Księdza Piotra Skargi prosi o poinformowanie wszystkich chrześcijan o akcji i wysyłanie jeszcze wiekszej ilości protestów do Prezydenta Krakowa! Połączmy się w trosce o Kraków i modlitwie przeciwko Sodomii i Gomorii! 30-039 Kraków, Ul. Józefitów 9/4 tel.: (012) 423 44 23 fax: (012) 632 72 74 |
| Qba
|
Posted: 24 Kwi 2006 20:06:03 Stowarzyszenie Kultury
Chrześcijańskiej im. Księdza Piotra Skargi w ramach akcji protestacyjnej przeciwko zaplanowanemu na ************************ --- 28 KWIETNIA 2006 --- ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ marszowi homoseksualistów ulicami Krakowa, SKCh im. Ks. Piotra Skargi rozkleiło na słupach i tablicach ogłoszeniowych w całym mieście ponad 1000 plakatów: "STOP promocji homoseksualizmu!, STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". Hmmm... Proponujecie deflorację publiczną ? Może być ciekawe... ;-DDD Qba |
| sundayman
|
Posted: 24 Kwi 2006 20:15:08 marszowi homoseksualistów ulicami Krakowa,
SKCh im. Ks. Piotra Skargi rozkleiło na słupach i tablicach ogłoszeniowych w całym mieście ponad 1000 plakatów: "STOP promocji homoseksualizmu!, STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". Skąd się wziąłeś, Baranku Wielkanocny ? Poważnie - skąd się biorą tacy ? |
| Qba
|
Posted: 24 Kwi 2006 20:36:17 Skąd się wziąłeś, Baranku Wielkanocny ?
Poważnie - skąd się biorą tacy ? To są tragiczne rezultaty ichniej wizji antykoncepcji - a trzeba było czystości dochować... ;-PPPPPPPPPPPPPPP Qba |
| sundayman
|
Posted: 24 Kwi 2006 20:46:36 Skąd się wziąłeś, Baranku Wielkanocny ?
Poważnie - skąd się biorą tacy ? To są tragiczne rezultaty ichniej wizji antykoncepcji - a trzeba było czystości dochować... To , żeby się utrzymać w konwencji, zaapeluję do autora wątku; STOP PIEPRZENIU BEZ SENSU (na grupach nie przeznaczonych do tego) ! pozdr. |
| sundayman
|
Posted: 24 Kwi 2006 20:48:11 Aha, jeszcze jedno... ...ups, się powtórzyłem chyba... :) |
| Jaronik
|
Posted: 24 Kwi 2006 21:20:49 "STOP promocji homoseksualizmu!, STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". "PRECZ Z PRECZEM !" - Tytus de Zoo MSPANC :) |
| wonderisland
|
Posted: 24 Kwi 2006 22:01:47 ...ups, się powtórzyłem chyba... :) sundayman- po Twoich wypowiedziach jasnym jest Twoja orientacja. szczerze współczuję... |
| Jarek S.
|
Posted: 24 Kwi 2006 23:15:42 Skąd się wziąłeś, Baranku Wielkanocny ? Poważnie - skąd się biorą tacy ? To są tragiczne rezultaty ichniej wizji antykoncepcji - a trzeba było czystości dochować... To , żeby się utrzymać w konwencji, zaapeluję do autora wątku; STOP PIEPRZENIU BEZ SENSU (na grupach nie przeznaczonych do tego) ! pozdr. I Popieram! |
| pluton
|
Posted: 25 Kwi 2006 07:02:35 STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI".
Hmmm... Proponujecie deflorację publiczną ? Może być ciekawe... ;-DDD Chodzi o to, ze dofloracje powinni robic ksieza. inne sposoby sa niemile kosciolowi. pozdrawiam pluton |
| Qba
|
Posted: 25 Kwi 2006 08:31:46 Chodzi o to, ze dofloracje powinni robic ksieza.
inne sposoby sa niemile kosciolowi. Aaaa, wiedziałem że coś przegapiłem. Rozliczać z defloracji będą, jak mniemam, osiedlowe kółka moherowych beretów ? ;-))) Qba |
| sundayman
|
Posted: 25 Kwi 2006 11:45:06 sundayman- po Twoich wypowiedziach jasnym jest Twoja orientacja.
szczerze współczuję... Idź się synku przedrzemnij, bo bredzisz. A co do orientacji - to mam wrażenie,że ci chodzi po głowie coś, co dla mnie jest raczej obrzydliwe, ale - jak to mówią - głodnemu chleb na myśli... Aha - przed snem nie zapomnij się pomodlić - o uleczenie robaczywej duszy. |
| Marcin Wójci
|
Posted: 25 Kwi 2006 13:22:42 "STOP promocji homoseksualizmu!, STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". "PRECZ Z PRECZEM !" - Tytus de Zoo MSPANC :) fuckt ze NTG ale Dlaczego banda zboczeńców ma manifestować swoje dewiacje publicznie? Jak tak dalej pójdzie to doczekamy się małżeństw tej samej płci a następnie adopcji dzieci przez pary homoseksualne. M. |
| Krzysztof Jodłowski
|
Posted: 25 Kwi 2006 15:34:10 Plakaty wzywają do powstrzymania nachalnej promocji grzechu
sodomii i gomorii pod Wawelem, staropolskim miastem wolnym A co Smok Wawelski na to? Grzech gomorii jest superowy. Polecam - cokolwiek to jest ;))) Z resztą nie znam zbyt wielu krakowian, więc jak będą mieli deszcz z ognia i siarki, to może pokażą to chociaż na żywo w TV. Na obrazie van Leydena wygląda zachęcająco. http://pl.wikipedia.org/wiki/Sodoma Krzysztof |
| sundayman
|
Posted: 25 Kwi 2006 16:26:41 fuckt ze NTG ale Dlaczego banda zboczeńców ma manifestować swoje dewiacje publicznie? Jak tak dalej pójdzie to doczekamy się małżeństw tej samej płci a następnie adopcji dzieci przez pary homoseksualne. ___________________________________________________________________ Aha, a te "małżeństwa" to oczywiście są straszne, niebezpieczne i szkodliwe ? Prawda ? A jak się dzieci naoglądają takiej parady w TV to też będą homoseksualistami, prawda ? Rozumiem, że Ty też, jakbyś sobie popatrzył na to, to cię bierze chętka na seks homo ? Kurczę, nic dziwnego, że mamy to co mamy, rząd Kaczorów i ciemnogród... |
| wonderisland
|
Posted: 25 Kwi 2006 16:27:37 sundayman- po Twoich wypowiedziach jasnym jest Twoja orientacja.
szczerze współczuję... Idź się synku przedrzemnij, bo bredzisz. A co do orientacji - to mam wrażenie,że ci chodzi po głowie coś, co dla mnie jest raczej obrzydliwe, ale - jak to mówią - głodnemu chleb na myśli... Aha - przed snem nie zapomnij się pomodlić - o uleczenie robaczywej duszy. ---------------------------- A po Twoich postach widać że nie rozumiesz tekstu czytanego... W tym co piszesz też nie ma za wiele sensu... Szczerze współczuję... |
| sundayman
|
Posted: 25 Kwi 2006 16:33:57 A po Twoich postach widać że nie rozumiesz tekstu czytanego... W tym co piszesz też nie ma za wiele sensu... Szczerze współczuję... A ja nie współczuję - na drzewo, homofobie. Lecz kompleksy gdzie indziej. |
| Jarek Andrzejewski
|
Posted: 25 Kwi 2006 17:50:59 Aha, a te "małżeństwa" to oczywiście są straszne, niebezpieczne i szkodliwe
od wieków małżeństwo to w społeczeństwie związek kobiety i mężczyzny prowadzący do zachowania rodu. Można dyskutować o zapisaniu w prawie umów cywilnych wiążących ludzi jednej płci, ale małżeństwem niech pozostanie związek kobiety i mężczyzny. |
| sundayman
|
Posted: 25 Kwi 2006 20:27:05 od wieków małżeństwo to w społeczeństwie związek kobiety i mężczyzny
prowadzący do zachowania rodu. Można dyskutować o zapisaniu w prawie umów cywilnych wiążących ludzi jednej płci, ale małżeństwem niech pozostanie związek kobiety i mężczyzny. -- pozdrawiam, Jarek Andrzejewski Aha, czyli chodzi o nazwę ? Jak sobie to nazwą np. "związek homo" to będzie ok, a jak nazwą "małżeństwo" to już nie ? No, przecież to śmieszne... Kochani, żeby była jasność - jestem BARDZO hetero, i nie mam nawet znajomego geja... :), a jak widzę dwóch kolesi jak się całują, to odwracam wzrok, bo mi się nie podoba... Ale - absolutnie mi nie przeszkadza, jeżeli oni mają taką potrzebę. Ani nie mam obaw o przyszłość mojego 7-letniego syna, ani się nie boję, że to zrujnuje świat, czy cokolwiek. Choćby się co poniektórzy posikali ze złości, to i tak ZAWSZE w społeczeństwie będą homoseksualiści, bo oni są tak samo, jak rudzi, garbaci, albo cokolwiek... I ani ich od tych parad nie przybędzie ani nie ubędzie. Trzeba być matołkiem, żeby sobie wyobrażać, że dzieciak, który zobaczy paradę gejów, zostanie gejem... Śmiać mi się z tego chce.. Homoseksualistą nie zostaje się z wyboru, z tym się człowiek rodzi albo nie. To nie jest choroba, na którą sie zapada, albo którą się leczy. A ci, którzy się tego tak strasznie boją, widocznie sami obawiają się, że to na nich jakoś wpłynie - może sami są nie uświadomionymi homoseksualistami ? Bo normalnego heteryka żadna parada nie skłoni do seksu z własną płcią... Zmęczyła mnie ta obrona gejostwa, bo nie mam z nimi nic wspólnego - ale przeraża mnie tępota i ciemnona różnego typu "obrońców moralności" od siedmiu boleści. Jak ktoś sobie chce walczyć z gejami - to jest to wyłącznie dowód na jego kompleksy. Ja tam się gejostwa nie boję, i jest mi szczerze obojętne, czy sobie robią parady czy nie. Podobnie jak nie interesują mnie parady wędkarzy albo miłośników naleśników. Nie jest mi jednak obojętne, że ktoś uważa, że JEGO racja jest najważniejsza i "jedynie słuszna". Tacy ludzie są niebezpieczni. Bo któregoś dnia dojdą do wniosku, że np. pisanie na grupach dyskusyjnych "też jest be" i zechcą tego zabronić. A to np. może mnie dotyczyć. Dlatego NIECH ŻYJE PARADA HOMO ! czy jak się tam oni nazywają. pozdr (i EOT). |
| Pongo102
|
Posted: 25 Kwi 2006 21:05:04 Stowarzyszenie Kultury
Chrześcijańskiej im. Księdza Piotra Skargi w ramach akcji protestacyjnej przeciwko zaplanowanemu na ************************ --- 28 KWIETNIA 2006 --- ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ marszowi homoseksualistów ulicami Krakowa, SKCh im. Ks. Piotra Skargi rozkleiło na słupach i tablicach ogłoszeniowych w całym mieście ponad 1000 plakatów: "STOP promocji homoseksualizmu!, STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". Plakaty wzywają do powstrzymania nachalnej promocji grzechu sodomii i gomorii pod Wawelem, staropolskim miastem wolnym od grzechów zachodu, czystym modlitwą i wiarą, poprzez obywatelską akcję protestacyjną skierowaną do Prezydenta Miasta, który może zakazać tej kolejnej już kompromitacji Krakowa pod pretekstem homoseksualnej prowokacji. Czy chcesz, aby grzech z którego słynęła Sodoma i Gomora stał się wizytówką królewskiego bezgrzesznego miasta Krakowa? Czy chcesz, aby mieszkańcy Krakowa byli narażeni na nachalną manifestację homoseksualizmu? Czy chesz aby Benedykt XVI swoją stopę postawił w mieście zbrykanym Sodomią i Gomorią? Ustawa o zgromadzeniach publicznych dopuszcza możliwość zakazu plugawych demonstracji ze względu na zagrożenie dla moralności publicznej. Masz prawo i chrześcijański obowiązek domagać się od Prezydenta Krakowa, aby nie dopuścił do prowokacji homoseksualizmu na ulicach naszego wawelskiego grodu! - brzmi protest ludzi wiary i czystości. Na początku kwietnia do ponad 20 tys. bogobojnych mieszkańców Małopolski Stowarzyszenie wysłało również listy zachęcające do przesyłania kartek z protestami na ręce Prezydenta Miasta. Na skutek tego do sekretariatu prezydenta Jacka Majchrowskiego napływa za pośrednictwem poczty tysiące protestów od osób domagających się podjęcia działań uniemożliwiających prowokację brudnych, dewiacyjnych i demoralizujących zachowań lobby Agory. Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. Księdza Piotra Skargi prosi o poinformowanie wszystkich chrześcijan o akcji i wysyłanie jeszcze wiekszej ilości protestów do Prezydenta Krakowa! Połączmy się w trosce o Kraków i modlitwie przeciwko Sodomii i Gomorii! 30-039 Kraków, Ul. Józefitów 9/4 tel.: (012) 423 44 23 fax: (012) 632 72 74 -- Dobry tekst, lecz czemu na forum łódzkim, a nie na forum z kawałami? NTG!!! |
| . 1 . 2 . >> |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.592 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |