| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / elektryk samochodowy |
| Autor | Wiadomość |
| doktorek
|
Posted: 19 Sty 2006 12:15:53 podobno w Czeladzi jest jakis super elektryk i diagnosta silnikwo. czy ktos cos wie na ten temat. a moze ktos poleci dobrego fach mana? Kuba, Jeep grand Cherokee |
| Pawel
|
Posted: 7 Sier 2006 21:46:50 witam, szukam elektryka samochodowego najchetniej na widzewie, który naprawi mi kierunkowskazy w Escorcie. Problem lezy (wedlug mojego rozeznania) w dzwigni do załaczania kierunku. Jak wrzucam w prawo to słychac takie klikanie jakby zarowka byla spalona jednak wszystkie sa dobre, sprawdzalem na awaryjnych i jest ok. W lewa strone jest ok. |
| 3bb7
|
Posted: 11 Lut 2007 20:27:37 Witam, Poszukuje elektryka samochodowego w rejonie Brighton, Sussex - problem z centralnym zamkiem w VW Passacie. Pozdrawiam BA |
| Hautameki
|
Posted: 16 Lut 2008 16:15:37 Poszukuję dobrego elektryka samochodowego w Olsztynie lub okolicach, proszę o namiary, dzięki za odpowiedzi. |
| Piotrek "Pedros" Olejnik
|
Posted: 18 Lut 2008 07:57:43 Poszukuję dobrego elektryka samochodowego w Olsztynie lub okolicach,
proszę o namiary, dzięki za odpowiedzi. Ja swego czasu byłem (i słyszałem dużo dobrego) na Kajki. Gość podobno tani i niezły magik. Jadąc ulicą Dąbrowszczaków skręcamy w prawo ul. Kajki w stronę Manhattanu. Przed końcem ulicy, przed Kopernika jest skręt w prawo w bramę i tam na tyłach budynku jest owy warsztat. Często (jak koleś jest mniej zajęty) diagnozę może postawić od ręki i umawia wtedy na naprawę. |
| Hautameki
|
Posted: 18 Lut 2008 19:31:39 Poszukuję dobrego elektryka samochodowego w Olsztynie lub okolicach,
proszę o namiary, dzięki za odpowiedzi. Ja swego czasu byłem (i słyszałem dużo dobrego) na Kajki. Gość podobno tani i niezły magik. Jadąc ulicą Dąbrowszczaków skręcamy w prawo ul. Kajki w stronę Manhattanu. Przed końcem ulicy, przed Kopernika jest skręt w prawo w bramę i tam na tyłach budynku jest owy warsztat. Często (jak koleś jest mniej zajęty) diagnozę może postawić od ręki i umawia wtedy na naprawę. dzięki, na pewno sprawdzę |
| jarek
|
Posted: 18 Lut 2008 20:36:12 Poszukuję dobrego elektryka samochodowego w Olsztynie lub okolicach, proszę o namiary, dzięki za odpowiedzi. Ja swego czasu byłem (i słyszałem dużo dobrego) na Kajki. Gość podobno tani i niezły magik. Jadąc ulicą Dąbrowszczaków skręcamy w prawo ul. Kajki w stronę Manhattanu. Przed końcem ulicy, przed Kopernika jest skręt w prawo w bramę i tam na tyłach budynku jest owy warsztat. Często (jak koleś jest mniej zajęty) diagnozę może postawić od ręki i umawia wtedy na naprawę. dzięki, na pewno sprawdzę potwierdzam - mechanik i tani i dobrze robi - naprawiałem u niego już kilka razy auto i zawsze było wszystko ok i co najwazniejsze - bardzo tanio ... |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.417 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |