| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / puchar |
| Autor | Wiadomość |
| t72
|
Posted: 5 Paź 2005 07:34:03 Witam Mam taki problem: Fajna Kolezanka wychodzi za maz w sobote juz, mam pomysla na prezent: puchar z wygrawerowana dedykacja za zajecie pierwszego miejsca w czyms tam smiesznym ;) tylko gdzie takie cos moge kupic i gdzie dac do wygrawerowania, bo nie mam bladego pojecia Jesli ktos cos wiec to bardzo prosze o pomoc pozdrawiam popo |
| Als
|
Posted: 5 Paź 2005 08:16:18 t72 napisał:
Witam Mam taki problem: Fajna Kolezanka wychodzi za maz w sobote juz, mam pomysla na prezent: puchar z wygrawerowana dedykacja za zajecie pierwszego miejsca w czyms tam smiesznym ;) tylko gdzie takie cos moge kupic i gdzie dac do wygrawerowania, bo nie mam bladego pojecia Puchary widziałem w Chorzowie w sklepie klubu Ruch (przy ul. Wolności naprzeciwko Banku Śląskiego). Oprócz tego parę lat temu widziałem w Sosnowcu sklep z pucharami, ale za to głowy nie dam, bo to dawno było. A co do grawerowania, to IMHO w takim sklepie powinni Cię skierować odpowiednio, ale możesz pytać u jubilerów... |
| PanSum
|
Posted: 5 Paź 2005 08:22:17 Witam
Mam taki problem: Fajna Kolezanka wychodzi za maz w sobote juz, mam pomysla na prezent: puchar z wygrawerowana dedykacja za zajecie pierwszego miejsca w czyms tam smiesznym ;) tylko gdzie takie cos moge kupic i gdzie dac do wygrawerowania, bo nie mam bladego pojecia Proponuje poszukać w sklepach sportowych a może w internecie pod tytułem trofea sportowe. Dedykacje zrobi każdy grawer tzn. w każdym złotniku jubilerze taka usługa jest dostępna - pod warunkiem, że graw będzie w metalu nie w szkle, w szkle też można coś takiego zrobić ale trwa to troszkę dłużej i jest droższe. |
| MrSEK
|
Posted: 5 Paź 2005 08:30:05 Witam
Mam taki problem: Fajna Kolezanka wychodzi za maz w sobote juz, mam pomysla na prezent: puchar z wygrawerowana dedykacja za zajecie pierwszego miejsca w czyms tam smiesznym ;) tylko gdzie takie cos moge kupic i gdzie dac do wygrawerowania, bo nie mam bladego pojecia Jesli ktos cos wiec to bardzo prosze o pomoc pozdrawiam popo slowackiego -bilard shop: puchar mlynska-brama w ktorej miesci sie sklep pentagon i iga: grawerowanie (negocjuj) ale jak ta kolezanka taka fajna to moze lepiej ty jej wytlumacz zeby nie wychodzila za maz :-, co? pozdr MrSEK |
| t72
|
Posted: 5 Paź 2005 10:31:08 slowackiego -bilard shop: puchar
mlynska-brama w ktorej miesci sie sklep pentagon i iga: grawerowanie (negocjuj) ale jak ta kolezanka taka fajna to moze lepiej ty jej wytlumacz zeby nie wychodzila za maz :-, co? dzieki za info, natomiast co do tego zeby jej wybic z glowy zaobraczkowanie, to gdyby to takie proste bylo...;) zakochana po uszy, utopiona jak ta sliwka w kompocie ; ten puchar to bedzie jej przypominal ze sie chyba pospieszyla :))) pozdrawiam popo |
| foNi
|
Posted: 25 Kwi 2007 09:18:57 Nie wiecie, czy bilety do Bełchatowa można będzie kupować normalnie w Kolporterze? Nie dopuszczam myśli, że KORONA przegra :))) A i VIVE musi wygrać!!!! WIŚLE PŁOCK już dziękujemy!!!!!! Pozdrawiam foNi |
| gogi
|
Posted: 25 Kwi 2007 20:15:13 Nie wiecie, czy bilety do Bełchatowa można będzie kupować normalnie w
Kolporterze? Nie dopuszczam myśli, że KORONA przegra :))) A i VIVE musi wygrać!!!! WIŚLE PŁOCK już dziękujemy!!!!!! Pozdrawiam foNi Wiec jedziemy do Belchatowa :-) |
| krach
|
Posted: 25 Kwi 2007 22:03:09 Nie wiecie, czy bilety do Bełchatowa można będzie kupować normalnie w
Kolporterze? Nie dopuszczam myśli, że KORONA przegra :))) A i VIVE musi wygrać!!!! WIŚLE PŁOCK już dziękujemy!!!!!! Pozdrawiam foNi Wiec jedziemy do Belchatowa :-) Jak tam sie podobal doping w Plocku?? I pociag hehehee, bo ja z gogim to gardelek nie mamy, teraz szybka kuracja i do Belchatowa :D Sprzedaż biletów na finałowy mecz Pucharu Polski (Bełchatów, 1 maja 2007 roku) rozpocznie się w czwartek 26 kwietnia. Bilety w cenach 10, 20 i 30 zł oraz bilety VIP w cenie 50 zł będzie można kupić w kasach klubów oraz na stronie www.eventim.pl i w ponad 120 punktach sprzedaży Eventim w całej Polsce (http://www.eventim.pl/index.asp?page=outlets). źródło:http://www.pzpn.pl/ Pozdoo krach |
| gogi
|
Posted: 26 Kwi 2007 14:22:54 Jak tam sie podobal doping w Plocku?? I pociag hehehee, bo ja z gogim to
gardelek nie mamy, teraz szybka kuracja i do Belchatowa :D Sprzedaż biletów na finałowy mecz Pucharu Polski (Bełchatów, 1 maja 2007 roku) rozpocznie się w czwartek 26 kwietnia. Bilety w cenach 10, 20 i 30 zł Pozdoo krach Laj laj laj laj laj hey KORONA :-) W gwoli scislosci bilety sa chyba *tylko* w Kielcach. W Wawie w sklepie dostalem cyne, ze tylko Scyzorykowo ma sprzedawac i byc moze Grodzisk Wlkp i Belchatow. Laj laj laj laj laj hey KORONA :-) |
| Posted: 27 Kwi 2007 15:43:19 bilety juz mamy.. wyjazd we wtorek o 8 rano.. a powrot.. do przyszlosci.. ;)) pzdr. veilchen |
|
| andziasle
|
Posted: 27 Kwi 2007 19:06:10 gdzie siedzicie? |
| krach
|
Posted: 27 Kwi 2007 22:41:52 gdzie siedzicie?
LOL :-) Wszystkim ktorzy wybieraja sie do Belchatowa, i jest to jeden z ich pierwszych "wyjazdow" przypominamy co nastepuje: 1. Na stadionie sie nie siedzi tylko stoi, skacze, bawi 2. Na stadionie sie nie siedzi bo przepona podczas spiewu zle pracuje 3. Na stadionie sie nie siedzi, bo nic nie widac (bo wszyscy stoja) 4. Na wyjazd ubiera sie w zolto-czerwone lub zolte albo czerwone koszulki, bluzy, kurtki etc.. 5. Nie radze zbytnio sie afiszowac z barwami podczas podrozy (chyba ze w kordonie) 6. Kielbaski, popcorn i inne gadzety sporzywa sie w czasie przerwy, bo przeszkadzaja w spiewaniu 7. Po meczu gardlo ma byc zdarte ;) A tak juz calkiem od siebie to nie widze tego wyjazdu, w sensie wyjazdu. To raczej bedzie jak pierwszo majowy piknik :) I bedzie dosc czesto leciala jedna piosenka ktora inauguracje miala w Plocku wiec uczyc sie melodii (jak ja ktos potrafi wylapac) bo slowa skomplikowane nie sa :P http://www.sendspace.com/file/qvxqwp pozdroofka krach |
| andziasle
|
Posted: 28 Kwi 2007 20:10:56 gdzie siedzicie?
LOL :-) Wszystkim ktorzy wybieraja sie do Belchatowa, i jest to jeden z ich pierwszych "wyjazdow" przypominamy co nastepuje: 1. Na stadionie sie nie siedzi tylko stoi, skacze, bawi 2. Na stadionie sie nie siedzi bo przepona podczas spiewu zle pracuje 3. Na stadionie sie nie siedzi, bo nic nie widac (bo wszyscy stoja) 4. Na wyjazd ubiera sie w zolto-czerwone lub zolte albo czerwone koszulki, bluzy, kurtki etc.. 5. Nie radze zbytnio sie afiszowac z barwami podczas podrozy (chyba ze w kordonie) 6. Kielbaski, popcorn i inne gadzety sporzywa sie w czasie przerwy, bo przeszkadzaja w spiewaniu 7. Po meczu gardlo ma byc zdarte ;) dziękuję za cenne uwagi i wskazówki, ale choć taka uwsteczniona nie jestem ;-), zastosuję się w miarę możliwości....;-) chce tylko wiedzieć, w którą stronę patrzeć, żeby cześć veilchenowi powiedziec, bo w Kielcach to trudno jakoś...;-) pzdr |
| Posted: 29 Kwi 2007 10:36:09 LOL^2 ;))) dzieki Krachu za cenne uwagi.. ale Ty sie najpierw dostan na stadion bo z tego co sie szykuje to nie wiadomo czy wszyscy przejda probe alkomatowa ;)))))))))))))))) zeby tylko wynik byl korzystny.. wszystko inne jest niewazne ;) veil |
|
| Posted: 29 Kwi 2007 10:37:49 chce tylko wiedzieć, w którą stronę patrzeć, żeby cześć veilchenowi
powiedziec, bo w Kielcach to trudno jakoś...;-) pzdr trybuna B.. ale pewnie bedzie sie przemieszczac ciagle.. moze sie zrobic niestety piknik.. pzdr. veil |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.424 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |