| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Panorama Firm - pytanie |
| Autor | Wiadomość |
| mmajerekWYTNIJTO
|
Posted: 17 Wrz 2005 09:24:42 Mam pytanie, jak czesto korzystacie z "papierowej" Panoramy Firm a takze ich portalu - www.pf.pl. Czy warto tam reklamowac firme? Pozdrawiam Marcin |
| Astrodemia
|
Posted: 17 Wrz 2005 09:55:48 Mam pytanie, jak czesto korzystacie z "papierowej" Panoramy Firm a takze ich
portalu - www.pf.pl. Czy warto tam reklamowac firme? Pozdrawiam Marcin W ogóle nie korzystam ani z wyszukiwarki ani z portalu |
| Irek/kajus44
|
Posted: 17 Wrz 2005 11:17:13 poszczący Użytkownik ;-) nagryzmolił: Mam pytanie, jak czesto korzystacie z "papierowej" Panoramy Firm a
takze ich portalu - www.pf.pl. Czy warto tam reklamowac firme? na papierze - korzystam, dosyć często, pracuję w firmie budowlanej i często szukam firm natomiast w internecie wolę www.pkt.pl, mimo, że ma chyba tak dużej bazy jak pf, to dla mnie jest jakaś "przyjemniejsza" w odbiorze ogólnie polecam Ci zareklamowanie się, moi znajomi często biorą firmy z pf, pamiętaj tylko, żeby dać konkretne informacje i numer telefonu - AKTUALNY, DZIAŁAJĄCY I Z NUMEREM KIERUNKOWYM! bo cholery dostaję jak dzwonię na jakiś a tam albo, że nie ma takiego numeru, albo, że abonent ma zmienioną linię Pozdrawiam
Marcin |
| Tomek
|
Posted: 17 Wrz 2005 13:22:03 portalu - www.pf.pl. Czy warto tam reklamowac firme?
odkad nawet za podstawowy wpis trzeba im placic nie warto sie tam reklamowac, bo baza firm jest niekomptetna i przez to malo wartosciowa... z moich obserwacji coraz mniej ludzi korzysta z tego medium, a w czasach gdy nawet srednio rozgarniety wlasciciel firmy potrafi korzystac z Goolge firmy tego typu sa prawdopodobnie skazane na wymarcie dodatkowo wiele osob zrazilo sie do tej firmy po tym jak zadzwoniono do niego 50 razy w miesiacu w celu naciagniecia na reklame... a najbardziej przechlapane maja Ci ktorzy juz raz im zaplacili- nie radze w to wchodzic! tomek |
| Korab
|
Posted: 17 Wrz 2005 15:55:59 Mam pytanie, jak czesto korzystacie z "papierowej" Panoramy Firm a takze
ich portalu - www.pf.pl. Czy warto tam reklamowac firme? Twoje pieniądze, Twój wybór Ja osobiście nie korzystam, choć kiedyś bardzo często. Mocno odchudzona ta Panorama Firm, nie to co kiedyś, zdecydowanie wolę PKT - więcej informacji i jest w czym szukać, a co najważniejsze nie cierpi na anoreksję ;))) |
| Darek S.
|
Posted: 17 Wrz 2005 10:06:05 Użytkownik < Mam pytanie, jak czesto korzystacie z "papierowej" Panoramy Firm a takze
ich portalu - www.pf.pl. Czy warto tam reklamowac firme? --------------------- Jeżeli chodzi o Łódź, to jeszcze nie szukałem firmy w elektronicznej PF, o ile mogłem ją znaleźć w papierowej. Pozdrawiam Darek |
| klimecki
|
Posted: 17 Wrz 2005 10:13:26 Mam pytanie, jak czesto korzystacie z "papierowej" Panoramy Firm a takze
ich gdy w firmie w ktorej pracuje nie bylo stalego lacza, papierowa panorame wertowalem dosc intensywnie, teraz /staly net od ponad roku/ skorzystalem raz, gdy zdechla neostrada:), wnioski wyciagnij sam pozdrawiam kp |
| Marcin P.
|
Posted: 17 Wrz 2005 15:34:29 Mam pytanie, jak czesto korzystacie z "papierowej" Panoramy Firm a takze
ich portalu - www.pf.pl. Czy warto tam reklamowac firme? w papierowej PF nie ma mapy pokazującej umiejscowienie firmy w stosunku do miejsca w którym się znajdujesz, wygodniej się korzysta z portalu, ale są jeszcze http://www.yellowpages.pl/ http://www.pkt.pl/index.php http://yp.yahoo.com/ i tysiące innych |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.400 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |