| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / OT: ankieta o warszawiakach |
| Autor | Wiadomość |
| Andrzej Wichrowski
|
Posted: 2 Wrz 2005 09:57:54 Szanowni Panstwo, jestesmy studentami Szkoly Wyzszej Psychologii Spolecznej i przeprowadzamy badanie dotyczace postrzegania Warszawy i Warszawiakow. Grzegorz Krauzowicz odpowiada za kreacje, a Andrzej Wichrowski realizację ankiety. Wyniki wykorzystane beda do napisania artykulu w magazynie "Kultura Popularna". Ankieta jest takze preludium do pracy licencjackiej o Warszawiakach. Serdecznie zapraszamy do udziału w badaniu. Wypełnienie ankiety zajmuje około 10-15 minut, jest ona w pełni anonimowa. Ankieta znajduje sie pod adresem http://www.ankietawarszawska.prv.pl Ze wzgledow technicznych zalecamy uzywanie internet explorera przy jej wypelnianiu. Prosimy o odpowiedz na wszystkie pytania, nawet, jesli wydawac sie bedzie Panstwu, ze powtarzaja sie one. Z gory dziekujemy za udzial w badaniu, Z wyrazami szacunku, Grzegorz Krauzowicz Andrzej Wichrowski |
| Grzegorz Jablonski
|
Posted: 2 Wrz 2005 16:50:27 Ze wzgledow technicznych zalecamy uzywanie internet explorera przy jej
wypelnianiu. No to macie jedna odpowiedz mniej. Pozdrawiam, GWJ |
| Benito
|
Posted: 2 Wrz 2005 16:59:57 Chcialem wypelnic, ale poszliscie na calosc. Korzystam z Linuksa i FireFoxa - co chwile wyskakuje okno informujace o koniecznosci uzycia Internet Explorera... |
| Grzegorz Jablonski
|
Posted: 2 Wrz 2005 17:06:03 Chcialem wypelnic, ale poszliscie na calosc.
Korzystam z Linuksa i FireFoxa - co chwile wyskakuje okno informujace o koniecznosci uzycia Internet Explorera... A moze tak naprawde to chodzi tutaj o opinie o webmasterach wymagajacych uzycia IE? Pozdrawiam, GWJ |
| Benito
|
Posted: 2 Wrz 2005 17:08:06 Mimo wszystko udalo sie wypelnic... |
| Andrzej Wichrowski
|
Posted: 3 Wrz 2005 09:29:34 Ankieta powinna dzialac pod wszystkimi przegladarkami, problem jest ze skryptem, ktory sprawdza poprawnosc jej wypelnienia. Niestety nie udalo nam sie stworzyc skryptu, ktory dzialalby pod wszystkimi platformami. Jest mi przykro, mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie lepiej. Jeszcze raz dziekuje wszystkim za udzial, pozdrawiam, Andrzej Wichrowski |
| Tomasz Miodek
|
Posted: 5 Wrz 2005 21:59:20 Chcialem wypelnic, ale poszliscie na calosc.
Korzystam z Linuksa i FireFoxa - co chwile wyskakuje okno informujace o koniecznosci uzycia Internet Explorera... Eee, chciałem im zrobić uprzejmość i nawet odpaliłem nielubiane IE. Też wyskakuje... Ale co tam, jak ma im w pracy licencjackiej pomóc... Trochę mi brakuje pozycji całkowicie neutralnej lub pozycji nie wiem. W wielu przypadkach po prostu nie mam wyrobionego zdania, a coś wybrać musiałem. No nic, mam nadzieję, że się ucieszą. Ale strona na bardzo niskim poziomie... Pozdrawiam |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.398 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |