| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / serwis rowerowy |
| Autor | Wiadomość |
| grzesiek
|
Posted: 20 Sier 2005 14:45:44 czy zna ktos jakis dobry serwis rowerowy gdzie fachowo mi naprawia wyreguluja gliwice zabrze grzesiek |
| Henryk "Plumski" Plumowski
|
Posted: 20 Sier 2005 15:10:11 Pewna osoba, czyli grzesiek oświadczyła nam oto tak, jak widać poniżej: czy zna ktos jakis dobry serwis rowerowy gdzie fachowo mi naprawia
wyreguluja gliwice zabrze grzesiek Bojków, kierunek Rybnik? |
| Kapsel
|
Posted: 20 Sier 2005 20:57:14 Sat, 20 Aug 2005 16:45:44 +0200, na pl.regionalne.gorny-slask, grzesiek czy zna ktos jakis dobry serwis rowerowy gdzie fachowo mi naprawia
wyreguluja gliwice zabrze Jesli tu nie dostaniesz satysfakcjonujacej odpowiedzi, to zapytaj na pl.rec.rowery - tam siedza starzy wyjadacze i mysle ze masz wieksza szanse czegos sie dowiedziec, ale kto wie ;) |
| mayky
|
Posted: 21 Sier 2005 19:52:18 czy zna ktos jakis dobry serwis rowerowy gdzie fachowo mi naprawia
wyreguluja gliwice zabrze Nie Gliwice i nie Zabrze ale jakby co to Chorzow ul . Galeczki firma Twomark MAYKY |
| JIMMYtm
|
Posted: 22 Sier 2005 07:59:29 czy zna ktos jakis dobry serwis rowerowy gdzie fachowo mi naprawia
wyreguluja gliwice zabrze grzesiek polecam dwa. Albo Sportcenter na gornych walow obok Liceum albo na daszynskiego kolo stacji benzynowej. |
| Ambrozy
|
Posted: 17 Lip 2006 07:29:15 Witam Potrzebuje wymienic łozyska w tylnim kole. Gdzie w Lodzi serwis ktory to zrobi szybciutko (najlepiej okolice górna/dąbrowa). Jaki jest koszt wymiany łożysk. Za wszelkie wskazówki dzieki Pozdrawiam |
| Daniel Świrko
|
Posted: 17 Lip 2006 08:05:23 Piasta przy Puszkina 82 (Widzew-Wschod niedaleko EC4) |
| Stefanizator
|
Posted: 17 Lip 2006 15:51:39 Piasty z Puszkina nie polecam, potrafią tylko pieniądze brać a potem reklamacji nie ma komu robić, według nich zawsze jest wina użytkownika. Z własnego doświadczenia to piszę więc naprawdę odradzam, lepiej korzystać z mniejszych serwisów które podchodzą do napraw jednostkowo i z sercem a nie hurtowo i na sztukę (np Kilińskiego u dziadka - nie ten w piwnicy tylko ten po schodkach do góry) |
| Ambrozy
|
Posted: 17 Lip 2006 17:26:36 Jakis blizszy namiar na tego "dziadka" ?? |
| uerbe
|
Posted: 17 Lip 2006 17:55:43 W porze nader osobliwej, bo 2006-07-17 19:26 zjawił(a) się u mnie Ambrozy, z miejsca zarzucając mnie takimi oto pretensjami: Jakis blizszy namiar na tego "dziadka" ??
Pacholec, Kilińskiego 5. W zależności od tego, dokąd ci bliżej, sprawdź jeszcze serwis w FR Shopie na Franciszkańskiej 52, u Kudry na Żeligowskiego albo u Kasińskiego na Krakowskiej 62 albo 64. |
| Author
|
Posted: 18 Lip 2006 22:03:36 Piasty z Puszkina nie polecam, potrafią tylko pieniądze brać a potem
reklamacji nie ma komu robić, według nich zawsze jest wina użytkownika. Z własnego doświadczenia to piszę więc naprawdę odradzam, lepiej korzystać z mniejszych serwisów które podchodzą do napraw jednostkowo i z sercem a nie
hurtowo i na sztukę (np Kilińskiego u dziadka - nie ten w piwnicy tylko ten po schodkach do góry)
Witam, ja również nie polecam serwisu na Puszkina w "Piaście", nie wiem jak z fachowością ale z naprawami gwarancyjnymi i podejściem do klienta tragedia, zresztą wszyscy w tym sklepie-serwisie mają takie podejście, do póki nie kupisz to są mili, jak kupisz, to trzymaj się od nich z daleka, potrafią Ci powiedzieć że rower się zepsuł bo był za tani i dlatego jest to twoja wina, że nie kupiłeś droższego. Pozdrawiam |
| D
|
Posted: 23 Kwi 2007 07:37:41 Szukam jakiegoś serwisu rowerowego w Aleksandrowie Łodzkim lub Łodzi ( rejon Teofilowa). Chodzi o przegląd roweru, działania przerzutek i ogólną konswerację Mm |
| Tomasz Minkiewicz
|
Posted: 23 Kwi 2007 09:20:58 Szukam jakiegoÂś serwisu rowerowego w Aleksandrowie ÂŁodzkim lub ÂŁodzi (
rejon Teofilowa). Chodzi o przeglÂąd roweru, dziaÂłania przerzutek i ogĂłlnÂą konsweracjĂŞ Nie dokĹadnie TeofilĂłw, ale blisko - Krakowska 62. Nigdy tam nic nie robiĹem, ale polecano mi jako warsztat godny zaufania. |
| D
|
Posted: 24 Kwi 2007 04:53:22 A może jakiś telefon posiadasz, z góry dziękuję Mm Szukam jakiego? serwisu rowerowego w Aleksandrowie ?odzkim lub ?odzi (
rejon Teofilowa). Chodzi o przegl?d roweru, dzia3ania przerzutek i ogóln? konsweracje Nie dokładnie Teofilów, ale blisko - Krakowska 62. Nigdy tam nic nie robiłem, ale polecano mi jako warsztat godny zaufania. -- |
| Strebor
|
Posted: 24 Kwi 2007 12:31:42 Szukam jakiegoś serwisu rowerowego w Aleksandrowie Łodzkim lub Łodzi ( rejon
Teofilowa). Chodzi o przegląd roweru, działania przerzutek i ogólną konswerację Mm kiedys było coś Rojn/Rydzowa ale że nie zaintersowany byłem to nie patrzyłem czy jeszcze istnieje, ale dzisiaj bedę tamtedy jechał to looknę. Strebor |
| Tomasz Minkiewicz
|
Posted: 24 Kwi 2007 17:17:06 A moĹźe jakiĹ telefon posiadasz, z gĂłry dziÄkujÄ
Nawet dwa. KomĂłrkowÄ MotorolÄ i stacjonarnego Siemensa. Ale nie masz za co dziÄkowaÄ, bo oba sÄ mi nadal potrzebne. ;-) Gugla Ci wyĹÄ czyli? "ĹĂłdĹş Krakowska 62" na pierwszej pozycji podaje stronkÄ, gdzie jest taki numer: (0-501) 092-016. Ale nie wiem, na ile aktualny, bo stronka swoje lata ma. |
| D
|
Posted: 25 Kwi 2007 05:13:10 Gugla Ci wyłączyli? "Łódź Krakowska 62" na pierwszej pozycji podaje
stronkę, gdzie jest taki numer: (0-501) 092-016. Ale nie wiem, na ile aktualny, bo stronka swoje lata ma. Dzięki Mm |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.422 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |