| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Zielony Nissan (chyba) pocztątek rej KNS |
| Autor | Wiadomość |
| virooz
|
Posted: 5 Cze 2005 18:17:30 Witam, Szukam ludzi którzy dzisiaj koło 19.45 koło KOMAGu na Pszczyńskiej widzieli jak zielony Nissan na rejestracji pamietam tylko początek KNS, wjechał na zakazie skrętu w lewo z ul Jasnej i wypchnął mnie na chodnik. Wszystkich, którzy pamietają numer tego samochodu proszę o kontakt a kierowcy jeśli czyta gratuluje umiejętności. |
| GAN
|
Posted: 5 Cze 2005 19:28:06 Witam,
Szukam ludzi którzy dzisiaj koło 19.45 koło KOMAGu na Pszczyńskiej widzieli jak zielony Nissan na rejestracji pamietam tylko początek KNS, wjechał na zakazie skrętu w lewo z ul Jasnej i wypchnął mnie na chodnik. Wszystkich, którzy pamietają numer tego samochodu proszę o kontakt a kierowcy jeśli czyta gratuluje umiejętności. jak KNS to góral. u nich tak sie jezdzi. sam bylem w szoku, tam pieszy nie ma pierwszenstwa nawet na pasach, tzn jak widzisz nadjezdzajacy samochod a wlasnie jestes w polowie zebry to znaczy ze jesli chcesz przezyc musisz biec na druga strone |
| virooz
|
Posted: 5 Cze 2005 20:02:31 jak KNS to góral. u nich tak sie jezdzi. sam bylem w szoku, tam pieszy
nie ma pierwszenstwa nawet na pasach, tzn jak widzisz nadjezdzajacy samochod a wlasnie jestes w polowie zebry to znaczy ze jesli chcesz przezyc musisz biec na druga strone no wiem, że góral, zaczął sie sezon budowlany i teraz ściągneli budować domki, nie mam nic przeciwko temu, ale jak przyjeżdżają w gości to ładnie by było się zachowywać w stosowny sposób |
| mayo mayol mayolek
|
Posted: 5 Cze 2005 20:08:48 jak KNS to góral. u nich tak sie jezdzi. sam bylem w szoku, tam pieszy
nie ma pierwszenstwa nawet na pasach, tzn jak widzisz nadjezdzajacy samochod a wlasnie jestes w polowie zebry to znaczy ze jesli chcesz przezyc musisz biec na druga strone Góral, a dokładniej Nowotar. Fatalna nacja jeśli chodzi o sposób jeżdżenia. Ich należy unikać. Z innej beczki - podobno wesele jest nieudane gdy się nie poleje krew. M. |
| virooz
|
Posted: 5 Cze 2005 20:15:34 jak KNS to góral. u nich tak sie jezdzi. sam bylem w szoku, tam pieszy
nie ma pierwszenstwa nawet na pasach, tzn jak widzisz nadjezdzajacy samochod a wlasnie jestes w polowie zebry to znaczy ze jesli chcesz przezyc musisz biec na druga strone Góral, a dokładniej Nowotar. Fatalna nacja jeśli chodzi o sposób jeżdżenia. Ich należy unikać. Z innej beczki - podobno wesele jest nieudane gdy się nie poleje krew. Jeszcze dokładniej KNS - Nowy Sącz, KNT- Nowy Targ Reszty nie będe komentować tzn tego unikania, nie dam się zaszczuć. |
| JaCeK
|
Posted: 5 Cze 2005 20:56:01 Jeszcze dokładniej KNS - Nowy Sącz,
A dokładniej z powiatu nowosądeckiego, ale nie z Nowego Sącza jko miasta, bo misato ma KN ;) |
| virooz
|
Posted: 5 Cze 2005 21:11:31 Jeszcze dokładniej KNS - Nowy Sącz,
A dokładniej z powiatu nowosądeckiego, ale nie z Nowego Sącza jko miasta, bo misato ma KN ;) Ehh przestańmy tutaj rozmawiać o rejestracjach bo nas wypędzą na pl.rec.motoryzacja ;) |
| A|fer
|
Posted: 5 Cze 2005 21:12:15 Witam,
Szukam ludzi którzy dzisiaj koło 19.45 koło KOMAGu na Pszczyńskiej widzieli jak zielony Nissan na rejestracji pamietam tylko początek KNS, wjechał na zakazie skrętu w lewo z ul Jasnej i wypchnął mnie na chodnik. Eee tam... ;) Ja się dziś zdziwiłem widząc światła samochódu jadącego w moim kierunku na remontowanym odcinku Pszczynskiej (między wiaduktem a zjazdem na A4). |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.396 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |